UK Website
The Customs Consultancy

REFERENTIES

Customs Manager, Pioneer Europe NV
"Het was een plezier om met The Customs Consultancy te werken. Door hun begeleiding en advies hebben we met de Belgische Douane positieve onderhandelingen kunnen voeren en een aanzienlijk bedrag aan invoerrechten terug kunnen vorderen. Hun gedegen kennis en inzicht van de communautaire douane wetgeving bleek van onschatbare waarde, alsmede het vermogen om dit in gewoon Engels uit te leggen heeft geleid tot een beter begrip binnen Pioneer."


Senior General Manager, Kyocera Mita Europe B.V.
"Ik zou graag de medewerkers van The Customs Consultancy willen bedanken voor al hun inspanningen, die ertoe hebben geleid dat Kyocera Mita Europe zeker was van een aanzienlijk bedrag aan terugbetaling van invoerrechten. Met name was ik onder de indruk van de wijze waarop The Customs Consultancy ervoor heeft gezorgd dat de oorspronkelijke uitspraak van de Nederlandse Douane, om de betreffende rechten niet terug te betalen, werd herzien. Ik zou hier graag de diensten van The Customs Consultancy bij andere importeurs willen aanbevelen die op zoek zijn naar soortgelijke successen."


Director Customer Care, Service & Logistics, EchoStar Global BV
"Met een duidelijke geheel van regels en te nemen stappen, vonden wij de communicatie met The Customs Consultancy voorbeeldig en uitmuntend in het nakomen van wat men belooft. De deskundigheid van The Customs Consultancy op het gebied van actuele Europese onderwerpen overtrof onze verwachtingen en belangrijke ontwikkelingen op WTO niveau werden er moeiteloos bij betrokken. Dit alles resulteerde in een succesvolle afhandeling voor een aantal aan douane gerelateerde projecten voor onze Europese vestigingen. Hun toegevoegde waarde aan onze compliance-groep is ontegenzeggelijk en daar zullen wij profijt van hebben bij zakelijke ontwikkelingen in de toekomst."


Finance Manager, Kubota (UK) Ltd
"The Customs Consultancy heeft Kubota UK bijgestaan op een niveau dat onze verwachtingen verreweg heeft overtroffen. Met een herziening en aanpassing van de door ons gebruikte goederencodes heeft The Customs Consultancy niet alleen onze systemen verbeterd, maar eveneens onze compliance en relatie met HMRC. De door The Customs Consultancy geleverde diensten en de reacties zijn van uitstekende kwaliteit en ik zou zonder aarzeling hun diensten bij andere importeurs van automotive producten aanbevelen."


Tax and Treasury Manager, KCOM Group plc
"KCOM werd benaderd door The Customs Consultancy dat wij recht hadden op een aanzienlijke terugbetaling van invoerrechten en dat daarnaast HMRC een rentevergoeding op de belastingteruggaaf diende te betalen. The Customs Consultancy bood aan om de werkzaamheden uit te voeren op basis van hun “succes only formule” en dat het ons bedrijf zeer weinig tijd zou kosten het verzoek om terugbetaling rond te krijgen. Als we niet al een aantal jaren bekend waren met het werk van The Customs Consultancy, zouden we het kunnen hebben opgevat als iets dat te mooi om waar te zijn was. Aangezien wij geen financieel risico liepen, hebben we de opdracht tot de te verrichten werkzaamheden verleend. We kunnen bevestigen dat alles wat The Customs Consultancy ons adviseerde juist bleek te zijn. KCOM heeft een aanzienlijke terugbetaling van invoerrechten ontvangen, welke zeer snel en met bijna geen inspanningen van onze kant is gerealiseerd. Wij zouden graag de diensten van The Customs Consultancy bij andere importeurs aanbevelen."


EMEA Corporate Global Trade Compliance Manager, Motorola Ltd
"Het doet mij genoegen te verklaren dat alle verzoeken om teruggaaf van invoerrechten zijn gerealiseerd en de maatregelen die zullen leiden tot het verminderen van het bedrag aan invoerrechten met succes zijn geïmplementeerd. Ik zou graag willen benadrukken dat uw werk Motorola een minimale tijdsinspanning heeft gekost . Ik wil u bedanken voor uw geduldige aanpak en inzet om deze zaak tot een goed einde te brengen."


Executive Advisor, Panasonic (Matsushita Mobile Communications)
"Om echt iets te begrijpen van onze kosten aan invoerrechten, moet men tegelijkertijd kennis hebben van de producten die wij in de markt zetten. Uw technisch inzicht, samen met uw communicatieve vaardigheden, resulteerde in een project dat leidde tot een daadwerkelijke herindeling en zorgde ervoor dat we de goede relatie met HMRC konden voortzetten. Het is vanuit het grootste respect voor uw expertise dat ik u met uw professionele organisatie wil complimenteren en graag uw diensten aanbeveel."


Financial Director, Equip Outdoor Technologies Ltd
"De medewerkers van The Customs Consultancy waren snel in staat om de noodzakelijke informatie ter ondersteuning van de aanvraag voor passieve veredeling te achterhalen. Vervolgens konden zij Britse douane voorzien van de antwoorden op al hun vragen. Dit werd meestal op dezelfde dag gerealiseerd, wat het gehele proces een momentum gaf dat Equip niet alleen had kunnen bewerkstelligen.

The Customs Consultancy reageerde snel en handelde te allen tijde professioneel en ik zou niet aarzelen om hen bij andere bedrijven aan te bevelen."


Head of Logistics, Ann Summers Ltd
"Ik wil graag Sarah James van The Customs Consultancy bedanken voor het delen van haar kennis met onze organisatie en haar hulp bij het oplossen van een aantal van onze problemen. Haar kennis met betrekking tot classificatie van goederen en invoerrechten was zeer welkom en droeg niet alleen bij aan besparingen voor ons, maar verbeterde eveneens onze kennis - een echte win / win. Ik wil dan ook al te graag uw diensten bij andere importeurs aanbevelen, mocht daar ooit behoefte aan zijn."


Financial Director, MM (UK) Limited
"HMRC is begonnen aan het terugbetalen van invoerrechten aan MM, als gevolg van de verzoeken om terugbetaling welke The Customs Consultancy namens ons had ingediend. Het is bijzonder verheugend om invoerrechten op fruit dat is ingeklaard in de haven, waarvan een deel op een latere datum niet aan de vereiste norm bleek te voldoen, terug te ontvangen. Zoals u zich zult herinneren, waren wij ons niet bewust dat het mogelijk was om procedure om de invoerrechten terug te vorderen op te starten."


John Deere
"Namens ons team, hier bij John Deere, willen wij onze dank overbrengen aan het team van The Customs Consultancy. Wij zijn altijd tevreden geweest met de steun die we hebben gekregen en voor de toekomst voelen wij ons safe met jullie ondersteuning voor het bedrijf."Laatste nieuws van The Customs Consultancy

 • 31  december  2016
  Gedurende het afgelopen jaar is het totale bedrag, dat onze cliënten gezamenlijk aan douanerechten terug hebben ontvangen, opgelopen tot meer dan € 15.000.000,00.
 • 30  december  2016
  Namens een cliënt een verzoek om terugbetaling van ongeveer € 1.000.000,00 ingediend, in verband met te veel betaalde douanerechten.
 • 21  december  2016
  Compliance project, in verband met tariefindeling van meer dan 50.000 producten, voor een leverancier van medische apparatuur afgerond.
 • 14  december  2016
  Een vordering van ongeveer € 2.600.000,00 aan te veel betaalde douanerechten is na toewijzing van het door ons ingediende verzoek om terugbetaling uitbetaald.
 • klik hier voor meer nieuws


Copyright © The Customs Consultancy Ltd 2014 - 2021
All rights reserved
Web Hosting & Maintenance by enginious.co.uk